SANITAT

Sin título

JORNADA SOCIETAT I SALUT A LA UB.

juntaensalut@gmail.com   http://espainetsalut.wordpress.com  info@salutactiva.org

LES AGRESSIONS AMBIENTALS I LA SALUT

 Taula rodona sobre les agressions ambientals i les repercusions sobre la salut. Es tractaran, entre d’altres, els temes de les radiacions ambientals, els nous comptadors de la llum amb tecnologia PLC, els tòxics persistents i la Proposta d’una Resolució al Parlament de Catalunya sobre els efectes negatius de les radiacions electromagnètiques.

Les radiacions electromagnetiques són part del nostre dia a dia, i cada vegada amb més prsència. I malgrat el protagonisme que han asolit en aquests últims anys, pocs s’han parat a plantejar-se la repercusió que això tindrà a les nostres vides.

19 HORES: LA INDÚSTRIA FARMACÈUTICA AL MON ACTUAL I UN NOU MODEL DE SOCIETAT

-A partir de les 19 hores, després d’un breu descans, Teresa Forcades realitzarà la seva conferència.

Teresa Forcades

La salut i la necessitat d’establir alguna mena de control sobre la indústria farmacèutica i sobre els seus abusos amb lleis que puguin protegir els drets dels més dèbils i que garanteixin la salut de tots, son els eixos transversals d’aquesta conferència. Teresa Forcades analitzarà les estratègies d’una indústria farmacèutica que, dins el sistema capitalista, està determinant la forma com la societat entén la salut i la malaltia. Es tractaran diferents punts com ara son l’extraordinari increment del seu poder polític i econòmic, les patents dels medicaments, els medicaments nocius o mortals, l’abús en la explotació dels medicaments essencials, la investigació en funció del potencial benefici econòmic (les malalties oblidades), la manipulació de les lleis i el paper de les agències reguladores, l’actual crisi interna de la indústria i la oportunitat i necessitat de desmantellar el sistema. Tot això en el context d’una proposta d’un nou model polític i socioeconòmic a través del Procés Constituent.

Deixa un comentari

Fem Sant Antoni

Quin barri volem?

HISTORIA ES MEMORIA

Comentaris i cites d'ara i d'abans / Comentarios y citas de hoy y de ayer

PAH Barcelona

Plataforma d'Afectats per la Hipoteca

Teresa Forcades i Vila

pàgina web oficial

Parlament Ciutadà

programes, accions i consultes d'autogovern ciutadà

Associació ENSALUT

Por unas condiciones ambientales dignas, en defensa de la salud y de la vida.

SALUT amb SENY

II Jornada Farmacríticxs-NoGracias

L'HOSPITAL CLÍNIC EN LLUITA

PER UNA SANITAT UNIVERSAL, PÚBLICA I DE QUALITAT

SANT PAU EN LLUITA !

PER UNA SANITAT PÚBLICA, DE QUALITAT I UNIVERSAL