Acta comissió de Difusió

Reunió de la Comissió de Difusió
Procés Constituent Eixample Esquerre

Lloc: AAVV de l’Esquerra de l’Eixample. Av. De Roma, 139, baixos
Dia: 24 octubre Horari: 19-20 h

Assistents
Ariadna de Genover, Esther Rodríguez.

Acta-resum

El que es pretén en la 1a reunió és posar unes bases mínimes per iniciar la gestió de Difusió.

● En primer lloc, des de Difusió s’han obert i configurat diverses eines de comunicació que ja estan operatives: Facebook (compte i pàgina), Twitter, Blog… A la pàgina de FB s’ha penjat tot el que té a veure amb el Procés Constituent i el P.C. Eixample Esquerre. També s’hi anuncien totes les eines que ara tenim:
– FB i Twitter: actualitzacions contínues, per mantenir a la gent desperta i interessada
– BLOG: espai on les persones interessades poden donar la seva opinió i veure què estem tractant. També és útil per donar a conèixer altres associacions del barri, altres activitats etc.
– Wikiconstitució: enciclopèdia lliure on es pot trobar la informació i documentació del que estem treballant.

● D’altra banda, a la darrera reunió d’organització es va decidir que seria bo anar a la AAVV de l’Esquerra de l’Eixample el dimecres (8h de la tarda), quan es reuneixen els del 15M. L’’Esther Rodríguez (Difusió i Organització) s’hi va presentar, els va dir que venia en nom del P.C. Eixample Esquerre i que la seva intenció era veure i aprendre ja que nosaltres just acabem de començar. Tots i cadascun dels qui eren allà la van acollir molt amablement i, després d’escoltar-la, també es van anar presentant. Tot seguit, ens en fa un resum:
− Hi havia un representant de la CUP.
− Dues persones venien a demanar-los col•laboració, doncs treballaven en un projecte per elaborar un mapa al barri on se situarien les botigues sensibilitzades amb el medi ambient…
− Després va parlar un noi que estava supercontent perquè havien aconseguit, sembla ser que després de molt esforç, un espai de dimensions força grans, cedit per l’ajuntament durant 3 anys prorrogables (l’Ariadna sap el lloc).
− Un altre noi va parlar d’altres espais tancats; no vaig entendre molt bé si volien ocupar-los.
−També va parlar una noia jove; és la que més em va impressionar. Sóc molt dolenta per a les edats, però no crec que tingués més de 14 anys. Pel que deia vaig entendre que el grup al qual pertanyia, de l’associació de veïns, estaven organitzant un esdeveniment, festa, jocs… no ho sé. La qüestió és que ells mateixos ho estaven gestionant tot, i el que volien és fusionar l’Eixample Esquerre amb Sant Antoni per unificar aquest esdeveniment.
− Finalment, alguns van parlar sobre l’Hospital Clínic. No es van estendre molt. Més que parlar van actuar… I van estendre una tela, suposo que per fer una pancarta.
− Quan m’aixecava per anar-me’n, se’m va apropar un senyor que havia vist a la primera assemblea del Procés Constituent de l’Eixample Esquerre. Em va preguntar com ens estava anant i quan teníem les reunions, i em va dir que assistiria a l’Assemblea gran.

● L’Ariadna i l’Esther expressen que necessiten més informació, tant de Continguts com d’Organització, sobre quines coses es volen penjar al Bloc, Facebook (pàgina) i difondre al Twitter i al Facebook (compte). Pensen que estaria bé anar cada dimecres a les reunions que fan el 15M i altres plataformes, però són poques persones per fer-ho tot… A més, l’Ariadna s’ha de centrar en els seus estudis. Plantegen que cada comissió hauria de penjar les seves coses. I proposen fer una crida perquè el major nombre persones vinguin a DIFUSIÓ.

Fi.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Fem Sant Antoni

Quin barri volem?

HISTORIA ES MEMORIA

Comentaris i cites d'ara i d'abans / Comentarios y citas de hoy y de ayer

PAH Barcelona

Plataforma d'Afectats per la Hipoteca

Teresa Forcades i Vila

pàgina web oficial

Parlament Ciutadà

programes, accions i consultes d'autogovern ciutadà

Associació ENSALUT

Por unas condiciones ambientales dignas, en defensa de la salud y de la vida.

SALUT amb SENY

II Jornada Farmacríticxs-NoGracias

L'HOSPITAL CLÍNIC EN LLUITA

PER UNA SANITAT UNIVERSAL, PÚBLICA I DE QUALITAT

SANT PAU EN LLUITA !

PER UNA SANITAT PÚBLICA, DE QUALITAT I UNIVERSAL

%d bloggers like this: