AR 3a reunió d’Organització

3a reunió de la Comissió d’Organització

Procés Constituent Eixample Esquerre

Lloc: AA VV de l’Esquerra de l’Eixample. Av. De Roma, 139, baixos

Dia: 22 d’octubre Horari: 19-21 h

Assistents

Ceres Lotito, Esther Rodríguez, Glòria Martí, Guillermo Ayora, Ima Selva, Lluís Andreu, Raimon Fort, Víctor Garcia, ‘Xàbius’ Caballé

 

 

Ordre del dia/Acta-resum

1. Llegir l’acta-resum de la reunió anterior. S’aprova.

 

2. Aprovar l’organigrama i la Proposta de comunicació. Xarxes, bloc, wikis, etc.

S’aproven tots dos. En primer lloc, i en referència al debat encès sobre comunicació de la reunió anterior, l’Esther ens passa un text en què expressa la seva postura crítica i el seu malestar pel que fa a la presa de decisions. Això fa que es revisquin tensions. Després, en Víctor ens parla de la utilitat d’aquestes eines per posar en coneixent de tota l’assemblea el treball de les comissions i de les sectorials (se n’obrirà una sobre democràcia participativa).

 

3. Escollir representant/s per assistir a la Jornada de Formació del dissabte 26 d’octubre i preparar-se com a ‘dinamitzador/a’. L’Ima Selva ha confirmat que hi podrà assistir; per tant, hi anirà amb l’Ignasi Garnica de Continguts.

 

4. Preparació de l’Assemblea del Procés Constituent de l’Eixample Esquerre del 16 de novembre. Local, ordre del dia, guardiola, etc.

− S’ha acordat demanar al Centre Cívic Cotxeres-Borrell, pel dissabte 16 de novembre a les 11 del matí, la mateixa sala on es va fer la 2a Assemblea. La convocatòria, però, és a les 10,30 al carrer (Viladomat, 2-8).

− Ordre del dia proposat: 1. El Procés Constituent (tema central). 2. El finançament (intern i del Procés). 3. Les accions que cal emprendre (punt 5).

− Pel que fa al finançament, hi ha dues vessants: el finançament general del Procés (FIARE, Caixa d’Enginyers, transparència) i el finançament intern nostre. Com que el local del centre cívic té un cost (75 €), es proposa una guardiola on cadascú hi aporti. Si fóssim 75 amb 1 € en tindríem prou.

 

5. La nostra presència al barri. Contactes/Coordinació amb altres associacions i entitats. Tot i que seria més de l’àmbit de  Difusió, entenem que la tasca “d’estendre la taca d’oli” és de tots/es. (Va lligat al 3r punt de l’Assemblea.)

 

Fi

Deixa un comentari

Fem Sant Antoni

Quin barri volem?

HISTORIA ES MEMORIA

Comentaris i cites d'ara i d'abans / Comentarios y citas de hoy y de ayer

PAH Barcelona

Plataforma d'Afectats per la Hipoteca

Teresa Forcades i Vila

pàgina web oficial

Parlament Ciutadà

programes, accions i consultes d'autogovern ciutadà

Associació ENSALUT

Por unas condiciones ambientales dignas, en defensa de la salud y de la vida.

SALUT amb SENY

II Jornada Farmacríticxs-NoGracias

L'HOSPITAL CLÍNIC EN LLUITA

PER UNA SANITAT UNIVERSAL, PÚBLICA I DE QUALITAT

SANT PAU EN LLUITA !

PER UNA SANITAT PÚBLICA, DE QUALITAT I UNIVERSAL