9a Reunió Intercomissions

9a reunió intercomissions ProConsEE

Lloc: Ateneu Rebel. Font Honrada, 32-34, baixos

Dia: 4 de març Horari: 18,30-21 h

Assistents

Esther Rodríguez, Ignasi Garnica, Ima Selva, Josep Garriga, Júlia Solera, Xàbius Caballé.

 

 

Ordre del dia/Acta resum

1. Aprovar l’acta de la 4a assemblea general del ProConsEE i Acte/xerrada (G. Pissarello i l’È. Lluent) del 22F que gentilment ha fet l’Ignasi. Tothom d’acord.

 

2. Preparar la mobilització del 8 de març, Diada de les dones. Cal decidir si també fem algun acte conjunt al matí al barri (proposo participar com a ProConsEE a la Fira del pagès i els actes a l’Espai Germanetes) o si només ens preparem per a la mani de la tarda. Fer la pancarta o pancartes… S’acorda participar en la mesura que cadascú pugui als actes matinals a l’Espai Germanetes i dur-hi les pancartes que per la tarda portarem a la manifestació.

 

3a. Informació de la xerrada-debat organitzada per la CUP Construïm la ciutat participativa: llums i ombres de l’Ajuntament del 25F a la Casa Golferics. Assistents: CUPEE, Recreant Cruïlles, Calàbria 66, ProConstituentEE. En Xàbius, que hi va assistir, n’informa (segons document enviat per correu-e) positivament, malgrat l’assistència només d’una vintena de persones, i planteja la conveniència de ser presents a Calàbria 66, atès que es l’entitat motora que lluita per aconseguir l’antic espai de l’ONCE per al barri i l’acompliment dels compromisos que l’Ajuntament ha adquirit.

3b. Informació de la reunió del dimecres 26F a l’AAVVEE. 8 de març: actes al matí a l’Espai Germanetes i assistència conjunta des de l’AAVVEE a la manifestació contra la Llei d’avortament a la tarda. 15 de març: Debat/taula rodona sobre estratègies comunes entre les forces i moviments politics que treballen al barri.

 

4. Acció #stoppujadestransport. En Xàbius proposa també endegar des del ProConsEE una campanya ciutadana de protesta per correu-e adreçada a l’ATM (atm@atm.cat.) i a l’Ajuntament. S’hi està d’acord.

 

5. Comentar l’acta de la reunió del GrupProm 15F. Tothom d’acord..

 

6. Reunió a l’ateneu Layret per acabar de decidir si ens reunim allà casa 15 dies. La Júlia i en Xàbius deixen la reunió per assistir-hi i n’informaran.

 

7. Altres punts afegits (vegeu ACORDS)

 

 

ACORDS

 

■ Cal donar la nostra adreça “corporativa” perquè ens arribin les convocatòries de les reunions de coordinació del Proces Constituent de Barcelona. Cal adreçar-nos a coordinaciobcn-pconstituent@googlegroups.com

 

■ IMPORTANT! Preparar la propera assemblea de Procés Constituent de l’EE i Sant Antoni per al dia 1 d’abril, amb aquests punts centrals:

 

− Document sobre ELS OBJECTIUS I LES RELACIONS DEL PROCÉS CONSTITUENT..

− Preparació de les JORNADES SOBRE LA UNIÓ EUROPEA.

− Aprovar la proposta per tal que passem a ser l’Assemblea del Procés Constituent de l’Eixample Esquerre i Sant Antoni.

 

■ Pel que fa a les dues persones que la darrera assemblea del 22F demanaven informació “telefònica” del Procés Constituent per què no tenien e-mail, s’acorda informar-los telefònicament de les dates de les assemblees i esdeveniments rellevants.

 

■ Endegar des del ProConsEE una campanya ciutadana de protesta per correu-e adreçada a l’ATM (atm@atm.cat.) i a l’Ajuntament contra l’apujada abusiva dels preus del transport públic.

 

■ Un cop la Júlia i en Xàbius ‘han fet els tractes’ amb dues representants de l’Ateneu Layret, ja podem confirmar que a partir d’ara ens reunirem cada 15 dies allà (Villarroel 49, baixos) de les 18,30 a les 21h. I algú de nosaltres se’n farà soci. La propera reunió serà doncs dimarts, 18 de març, a l’Ateneu Layret. Seria bo que hi assistíssim el major nombre possible de companys i companyes per entrar-hi amb bon peu, conèixer el lloc, etc. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Fem Sant Antoni

Quin barri volem?

HISTORIA ES MEMORIA

Comentaris i cites d'ara i d'abans / Comentarios y citas de hoy y de ayer

PAH Barcelona

Plataforma d'Afectats per la Hipoteca

Teresa Forcades i Vila

pàgina web oficial

Parlament Ciutadà

programes, accions i consultes d'autogovern ciutadà

Associació ENSALUT

Por unas condiciones ambientales dignas, en defensa de la salud y de la vida.

SALUT amb SENY

II Jornada Farmacríticxs-NoGracias

L'HOSPITAL CLÍNIC EN LLUITA

PER UNA SANITAT UNIVERSAL, PÚBLICA I DE QUALITAT

SANT PAU EN LLUITA !

PER UNA SANITAT PÚBLICA, DE QUALITAT I UNIVERSAL

%d bloggers like this: