10a reunió intercomissions

10a reunió intercomissions ProConsEE
Lloc: Ateneu Layret. Villarroel, 49, baixos
Dia: 18 de març Horari: 18,30-21 h

Assistents
Ceres Lotito, Esther Rodriguez, Glòria Martí, Javier Seixas, Ignasi Garnica, Ima Selva, Jaume Espasa, Josep Garriga, Júlia Solera, Joan, Xàbius Caballé

Ordre del dia

1. Aprovar la proposta perquè, a partir d’ara, passem a ser l’Assemblea del Procés Constituent de l’Eixample Esquerre i Sant Antoni. Tothom d’acord.

2. Informe de la reunió del dilluns 17M amb les forces politiques i moviments del barri sobre la proposta de debat envers “estratègies unitàries”… Hi van assistir en Josep Garriga i en Xàbius. N’informa en Josep Garriga. La reunió va anar força bé i es van assentar les bases per celebrar la I Trobada d’Acció política al barri (Eixample-Esq i Sant Antoni) el dissabte 5 d’abril a la tarda. La convocatòria es fa a títol personal, independentment de l’adscripció política. S’estructura en dos punts: 1. Intercanviar parers i cercar punts en comú envers escenaris de confluència. 2. Què fer? Tractar d’organitzar unitàriament una, dues o tres accions vinculades als àmbits municipal, nacional i europeu.

3. Repassar l’ordre del dia de la reunió del grup promotor del 6 d’abril i debatre com a mínim els documents ‘Eleccions municipals i Procés Constituent’ i ‘Proposta estratègica per a les eleccions al Parlament’. Tot i que el debat tindrà lloc a l’Assemblea, s’intercanvien opinions i es constata en l’àmbit municipal una força coincidència entre el que s’apunta al document i els nostres posicionaments pel que fa a les politiques al barri… Tots dos documents insisteixen en el paper del Procés Constituent com a nexe d’unió (no hi ha pal de paller) i la trama per mirar d’obtenir un teixit sòlid i compartit que uneixi en l’acció moviments populars i forces politiques sense sectarismes. La part d’especulació sobre candidatures és la més poc clara…

4. Preparar la propera assemblea de Procés Constituent de l’EE i Sant Antoni per l’1 o 2 de març amb aquests punts centrals:
− Documents sobre ELECCIONS MUNICIPALS I PROCÉS CONSTITUENT i PROPOSTA ESTRATÈGICA PER A LES PROPERES ELECCIONS AL PARLAMENT DE CATALUNYA.
− Preparació de les JORNADES SOBRE LA UNIÓ EUROPEA.
− Aprovar ‘oficialment’ la proposta per tal que passem a ser l’Assemblea del Procés Constituent de l’Eixample Esquerre i Sant Antoni.

5. Sobre els Acords de la darrera assemblea. Organització ja té les nostres dades, tant pel que fa a l’adreça corporativa com a la qüestió Twitter i Facebook. Queda pendent endegar des del ProConsEE una campanya ciutadana de protesta per correu-e adreçada a l’ATM (atm@atm.cat.) i a l’Ajuntament contra l’apujada abusiva dels preus del transport públic.

ACORDS

− En Xàbius contactarà amb comunicació del Procés Constituent per proposar-los endegar, en el context de la protesta contra l’apujada abusiva del transport públic, una campanya per correu-e i a les xarxes dirigida a l’ATM i a l’Ajuntament. I també amb el Xavier Montagut, per poder fer la nostra propera assemblea a la nova seu de l’AAVVEE el dimarts 1 o el dimecres 2.

− Es farà una reunió extraordinària dimarts 25 (a l’Ateneu Rebel o a l’AAVV de Sant Antoni) amb un sol punt a l’OdDia: organitzar l’assemblea per debatre els documents abans de la reunió del Grup Promotor del dia 6 (a la qual hi assistiran com a portantveus l’Ignasi Garnica i en Xàbius). En Joan ha confirmat que ens podem reunir a l’AAVV de Sant Antoni.

− El diumenge 5 caldrà dividir-nos. HI ha la Jornada Europea dels Procés a La Farga d’Hospitalet i ens demanen voluntaris per col•laborar-hi. Pel mati també hi ha el Mercat de pagès a l’Espai Germanetes i per la tarda tindrà lloc la Trobada d’acció política al barri, a la qual hauríem d’assistir uns quants.

− Així que en Xavier Montagut ens confirmi data (dimarts 1 o bé dimecres 2), hem de llançar la convocatòria de la nostra 5a Assemblea. Ha confirmat que només pot ser dimecres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Fem Sant Antoni

Quin barri volem?

HISTORIA ES MEMORIA

Comentaris i cites d'ara i d'abans / Comentarios y citas de hoy y de ayer

PAH Barcelona

Plataforma d'Afectats per la Hipoteca

Teresa Forcades i Vila

pàgina web oficial

Parlament Ciutadà

programes, accions i consultes d'autogovern ciutadà

Associació ENSALUT

Por unas condiciones ambientales dignas, en defensa de la salud y de la vida.

SALUT amb SENY

II Jornada Farmacríticxs-NoGracias

L'HOSPITAL CLÍNIC EN LLUITA

PER UNA SANITAT UNIVERSAL, PÚBLICA I DE QUALITAT

SANT PAU EN LLUITA !

PER UNA SANITAT PÚBLICA, DE QUALITAT I UNIVERSAL

%d bloggers like this: