20a assemblea del PrConstEixamplEsq/StAntoni

20a assemblea del PrConstEixamplEsq/StAntoni
Lloc: Ateneu Layret (Villarroel 49, baixos)
Data: 17 de febrer del 2015 Horari: 18,30-21h
Assistents
Ignasi Garnica, Jaume Espasa, Joan Vàzquez, Josep Garriga, Ima Selva, Xàbius Caballé
Ordre del dia i acta resum

1. Informació breu del GrProm del 8F (Ignasi i Josep). Ens tornem a queixar que els documents a debatre arriben tard. S’aproven les propostes de la sectorial de democràcia. Des d’ara, les actes de la coordinadora seran públiques amb clau d’accés. Es posa de manifest que l’assemblea ordinària anirà molt carregada i no es podrà tractar tot en un dia.

2. Aprovar les esmenes a la Proposta de nova estructura BCN de l’assemblea de Sants, incloses al document aportat pel Joan. Consensuem esmenes i dubtes. En Joan envia ‘docu’ a l’Ignasi perquè hi doni el vistiplau i el Xàbius el fa arribar a en Vicenç. Fet!

3. Aportació i posicionament nostre cara a l’assemblea ordinària del 15 de març. S’aproven amb una abstenció les dues esmenes al document 2 (Tesis polítiques i propostes de treball). Pel que fa a la resta d’esmenes als docs 1 i 3, i per adherir-vos personalment a qualsevol de les esmenes, aneu a aquests enllaços de la sectorial de Democràcia: http://wp.me/P5KOTo-U
Esmenes col•lectives de la sectorial al document 3 d’organització:
Esmena punt 2.5 doc organització
Esmena punt 4.8 doc organització

4. Convocar una assemblea extraordinària nostra (contingut, lloc i data). Malgrat veure’n la necessitat, anem molt carregats. Ho posposem un altre cop.

5. Compartir informació d’ambdós barris (MPagès-Germanetes, El barri que volem, Institut Viladomat, FemSantAntoni, Tancada Clínic). El Xàbius proposa enllaçar amb el nostre bloc els d’aquests espais comuns. S’aprova.

6. Calendari d’actes/reunions properes: dimarts 24 de febrer (20h, Nova), preparació Jornades interbarris; dijous 26 de febrer (Cotxeres Borrell, 19-21h), Debat Sanitat!!! (vegeu bloc); divendres 27 de febrer (19h; Ateneu Rebel), Coordinadora BCN; diumenge 14 de març, Assemblea ordinària PrC.

Deixa un comentari

Fem Sant Antoni

Quin barri volem?

HISTORIA ES MEMORIA

Comentaris i cites d'ara i d'abans / Comentarios y citas de hoy y de ayer

PAH Barcelona

Plataforma d'Afectats per la Hipoteca

Teresa Forcades i Vila

pàgina web oficial

Parlament Ciutadà

programes, accions i consultes d'autogovern ciutadà

Associació ENSALUT

Por unas condiciones ambientales dignas, en defensa de la salud y de la vida.

SALUT amb SENY

II Jornada Farmacríticxs-NoGracias

L'HOSPITAL CLÍNIC EN LLUITA

PER UNA SANITAT UNIVERSAL, PÚBLICA I DE QUALITAT

SANT PAU EN LLUITA !

PER UNA SANITAT PÚBLICA, DE QUALITAT I UNIVERSAL